Dr. Michael Laitman

A spirituális tudás a közvetlen egymás mellett elhelyezkedő edényeken halad át

A tanítvány csak akkor képes spirituális tudást kapni tanárától, amennyiben arra vágyik, hogy olyanná váljon, mint a tanár. A spirituális tudás akkor egyszerűen átfolyik hozzá, mint közvetlenül egymás mellett elhelyezkedő edények esetében.

A fizika egyik híres törvénye azt mondja ki, hogy amennyiben két edény összekapcsolódik, akkor a víz az egyik edényből a másikba folyik, és ugyanabba a magasságba emelkedik, az edény szélességétől függetlenül. A spiritualitásban ez megtörténik függetlenül attól, hogy mi a lélek eredeti kapacitása, mely az Ádám eredeti rendszerén belül elfoglalt helyzetétől függ.

Lehetséges, hogy a tanár spirituális edénye döbbenetesen széles, míg a tanítvány edénye csak nagyon keskeny (vagy akár ellenkező irányban is történhet), de amennyiben egységre lépnek, a tanítvány ugyanazt a beteljesülést kapja meg, mint a tanár. Minden a tanítvány tanárhoz történő kapcsolatának magasságától függ.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,763 seconds.