Dr. Michael Laitman

Csakis az ember korrekciója képes bőséget hozni a teljes természetre

Kérdés:

Az ENSZ szerint 2025-re 2.8 milliárd embernek nem lesz meg az alapvető víszükséglete. Tudna erről valamit mondani?

Válaszom:

Mindez így van, és ez és a többi a Természettől hozzánk érkező csapás arra kényszerít majd minket, hogy korrigáljuk magunkat. Korrekciónk a legmagasabb, Emberi szinten képes mindent korrigálni, és a természet alsóbb szintjeit is harmóniába hozni. És akkor leszünk képesek az egész világban bőséget találni.

Kérdés:

Nem értek egyet azzal, amit ön mond, hogy “Semmilyen tettünk nem igazán befolyásolja a klíma változást”. Minden tettünket önző vágyaink befolyásolnak, és ennél fogva hatással vannak a klíma változásra. Ez nem igaz így?

Válaszom:

Nem, ennek így nincs értelme számomra, mivel mi csak a végeredményt látjuk, és azok alapján állítunk fel mindenféle elméleteket velük kapcsolatban.

A mi világunk csak a végeredmények világa, és minden Felülről érkezik hozzánk. Ezért van az, hogy a magasabb szinten véghez vitt korrekció hozhat eredményeket világunkba, míg a mi világunkban mi nem vagyunk képesek semmilyen “korrekcióra”.

Mi azt tanuljuk a Kabbala alapján, hogy minden a Felső Fény hatására történik.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.