Dr. Michael Laitman

A depresszió túltesz minden más betegségen, ami az emberiséget illeti.

Az újságban (BBC):

A  depresszió felsejlik, mint globális krízis. „WHO(World  Helth Organisation – Világ Egészségügyi Szervezete)  jelentései világosan mutatják, hogy a depresszió miatti teher feltehetően növekszik, olyannyira, hogy 2030-ra ez lesz a legnagyobb teher az egészség megőrzésén.” . Ezt állítja Dr Shekhar Saxena, a WHO Mentális Egészség nevű részlegéből. A tudományos mértéke ennek a tehetnek az évenkénti halálesetek, vagy súlyos fogyatékosságok, amelyek a depresszióval kapcsolatos bizonyos betegségek hatására jönnek létre. Di Saxena azt mondja, hogy a depresszió sokkal gyakoribb, mint azok a betegségek, amiktől jobban félünk, mint pl. a HIV-Aids vagy a rák.

Véleményem:

Erről a témáról több évvel ezelőtt írtam. Minden esetre, fel fogjuk fedezni, hogy vágyaik üresek, sötétek és megmérhetetlenek. A drogok nem enyhítik ezt a vágyat, és az öngyilkosság sem vezet megszabaduláshoz, mert a vágyat öröknek és pusztíthatatlannak érezzük, amitől sohasem szabadulhatunk.

Esetenként csak egy választásunk marad, hogy elfogadjuk a Kabbalát, mint egy eszközt, ennek a vágynak a kiteljesítésére. Ez a módszer inkább a Teremtő kiteljesítése, mint az evilági dolgok kiteljesítése.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.