Dr. Michael Laitman

A vágy óceánjának visszatükröződése a gyerekek kérdéseiben.

A gyerekek a vágyak óceánjai. A gyerekek egyszerűen kérdeznek, de van ennek az egyszerűségnek egy mélysége, ami összevisszaságot hozhat létre.

Ez azért van, mert a valóságban nincs válasz a kérdéseikre. Minden válasz a Machsom másik oldalán túl van, ahol az emberek magukért látnak és éreznek.

Ezért van , hogy a gyerekeknek tündér meséket és más történeteket mesélünk, a legmélyeket lehet ábrázolni így.

A felnöttek nem igénylik ezt a többszintű réteget. Ők jobban össze vannak zavarodva, és a lelkük lesüllyedt a világ sötét fedele alá, amíg ez még nem történt meg a gyerekekkel.

Kérdés: Miért kell egyesülnünk?

Válaszom:Csak egy ellenségem van, az egoizmusom, és nem vagyok képes egyedül harcolni ellene.

Az egoizmusom olyan, mint egy nagy és erős fiú az iskolából, aki elől folyton futnom kell, mert meg akar verni.

Segítséget kérek, hogy legyőzzem az egoizmusomat,és ezt a barátaim között találom meg. Nekik ugyanaz a problémájuk, az ördögi kezdeményezés, az egoizmus nem hagyja élni őket.

Így együtt mi elhatározzuk, hogy egy nagy csapást mérünk rá, hogy távol tatsuk magunktól. Barátokká kell válnunk, hogy kiüssük ezt „rossz fiút”, és hogy arra késztessük őt, hogy soha többé ne akarjunk foglalkozni velünk.

Ez az amiért egyesülünk,hogy védekezzünk a közös ellenség ellen.. Az élet egyszerűen nagy szerű lesz, ha túl jutunk rajta.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.