Dr. Michael Laitman

A lélek nem vétkezik

Kérdés:

Az egész univerzumnak az az általános célja, hogy az emberiség elérje azt az állapotot, ahol minden ember egy család. Mindenki figyel a másikra, és vigyáz mindenki másra. „Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat”. A fenti idézet Ravtól való

Mi van, ha a szomszédom homokos? Számít ez valalmit , hacsak nem Te is homoszekszuális vagy? Olvastam egy cikket, hogy homokosok nem csatlakozhatnak Kabbala csoporhoz.. Ez valóban így van? Ha igen miért? A Teremtő mindannyiunkat egyenlőnek teremtett. Nekem vannak homokos barátaim, akik szeretetreméltóak, segítőkészek, figyelmesek, és barátságosabbak, mint a legtöbb heteroszekszuális.

Válaszom:

Ez így van. Szeretni nem azt jelemti, hogy kapcsolatot teremtünk e világ határain belül. Ez kapcsolatot jelent a lelkek között, és ennek nincs sem  nemzetisége, sem szekszualitása, sem egyéb tulajdonsága vagy bűne. Ez csak a lelkek kapcsolata, ez egy vágy, hogy adakozzunk a Teremtőnek ezen világ feletti szinten.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.