Dr. Michael Laitman

Egy női szervezet felépítése

Kérdés:

Lenne egy kérdésem a női szervezettel kapcsolatban. Attól félek, hogy az lassan egy olyan vállalkozássá fajul, mely a férfiakat és különböző projekt-eket támogat és így tovább. Úgy érzem, hogy a nőknél hiányzik a belső kapcsolat, a vágyaink összeolvadása, mindenféle külső cselekedet nélkül.

Annak érdekében, hogy bármit is képesek legyünk a csoport férfitagjaitól követelni, egy tiszta elképzelésünknek kell lennie arról, hogy pontosan mit is követelünk. Készen kell állnunk arra, amit aztán ők képesek nekünk adni. Tisztánlátásra van szükségünk.

Úgy tűnik nekem, hogy ilyen tisztázásokra van szükség a női szervezeten belül. Meg kell találnunk válaszainkat az eredeti forrásokban . Mindent tisztán meg kell értsünk, látnunk kell az általános, teljes képet, és így tovább.

Válaszom:

Nem mondok már semmit, mivel előzőleg már minden elhangzott. Az egyetlen dolog ami hátravan, az hogy a nők elvégezzék a tisztázást és a megvalósítást.

Az egyetlen tanácsom az, hogy amekkora mértékben az lehetséges vegyék ki személyes önzőségüket a kapcsolataikból, mivel ahogy jelenleg állnak a dolgok egyik nő sem akarja meghallgatni, vagy segíteni a másikat, még a közös siker érdekében sem.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.