Dr. Michael Laitman

Megragasztjuk eltőrt edényünket.

Manapság az egoizmusunk globális, kölcsönös és integrált. Ezért jellemző ránk a „pillangó hatás”, amelynek értelmében minden embert abszolút független. De ez nem minden: Az egoizmusunk tovább növekszik, és borzasztó módokon nyilvánul meg. Ezt a fajta egoizmust spirituálisnak tekinthetjük, mert rámutat szerencsétlenségeink okára: a közöttünk lévő igaz kötődés megszűnésére.

A mi közös vágyunk (az egyesítet Kli) megszünése í spirituális világban történt meg. Manapság  ezt az állapotot lentről felfelé kezdjük megvalósítani, a mi világunkon kezdve a dolgot.

Minden ember létrehoz egy közös edényt, ami kis részekre bomlott, és ma már semmit sem tud magában tartani. Lehetetlen érezni a Felső Fényt benne,  mert csak az emberek között mozoghat.

Ha visszaállítjuk az összeköttetést, érezzük, amint a Felső Fény szétárad bennünk, miután most már nem fog kicsordolni az edényből. Ezután egy örök és tökéletes létezést fogunk tapasztalni a Fényen belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,150 seconds.