Dr. Michael Laitman

A Felső Fény megszökik a köztünk lévő résen keresztül

Jelenleg az egész emberiség elérte, hogy közös lelkének állapota törött edény legyen. Nem mindig ez volt a helyzet, az előző generációkban induvidualisták voltunk, mindenki magának való volt,  szétszóródott  és eltávolodott egymástól. Ez az az elkülönülés és a kapcsolatok hiánya az, amelyik nem engedi meg, hogy kialakítsunk egy spirituális edényt.

Amikor ezek a különálló részek megpróbálják, de képtelenek arra, hogy összerakják a fragmenseket (egyéni lelkek) egy edénybe, hogy egy közös lelket hozzanak létre, minden a részeire hullik.  Ez ismert, mint tört Kli és ez az egoizmus felfedezése. Ez az amikor mi megmutatjuk, hogy mi is tört el, és hogy mit kell tenni, hogy kijavítsuk és megreparáljuk azt ami eltört.

Más szóval, amíg a személy megpróbál beilleszkedni a csoportba, nem látja az egoizmust, amely által meg fogja látni a Felső Világot, amikor képes arra, hogyaz egoizmust kijavítsa.

Ez pontosan az , ami manapság történik. A Felső Erő úgy rendez el minket, hogy ahogy az egoizmus nő, elkezdjük látni, hogy mi egy nagy globális edényben létezünk. Ez az edény el van törve, és a Fény az, aki ki akarja javítani, és keresztül folyik a köztünk lévő réseken., keresztül a megszakadt kaspcsolatokon.

Ezért  az emberiségnek hamar fel kell ismernie, hogy az üdvősségünk az egységesítésünktől függ.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.