Dr. Michael Laitman

Legnagyobb nyereségünk minden, amin keresztül mentünk

Ahhoz, hogy új természete legyen, az embernek úgy kell tekintenie az egoizmusára, mint az ördögre. Úgy kell gyűlölnie őt,  mint egy ellenséget, aki nem engedi neki, hogy elérje , amire legjobban vágyik. Ahhoz, hogy az egoizmust ördögnek tekintsük a megfelelő környezet (csoport) befolyása kell és a Fény. Ennek mentén az ember felfedezi, hogy csak a Felső Fény képes arra, hogy kijavítsa őt, hisz ezen a módon teremtette.

Az embernek nem kell megsemmisítenie a természetét. Használnia kell, mint egy eszközt, hogy felülemelkedjen rajta. Nincs másunk az egoizmuson kívül, ez tesz ki minket teljesen! Ezt mi sok inkarnáción keresztül fejlesztettük ki, amelyek elég sokba kerültek nekünk. Egyre több egoizmus adatott nekünk, és mindig, amikor élni akartunk vele,  eredményként jöttek a csapások. De szükségünk volt erre a szenvedésre, és az erőfeszítésekre, amiben életünk során részünk volt. Ez az ember nyeresége, és ez minden , amije van. Most már az marad számunkra, hogy kérjük a Fényt, hogy segítsen a természetünket helyesen használni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.