Dr. Michael Laitman

Hatékony spirituális előrehaladásra tanít a gőzgép példája.

A Gőzgép az egy nagyon élénk jelenség, de sajnos már nincsenek köröttünk. Nagy zajt csinál, a szelepek kopognak és gőzt eresztenek, a dugattyúk mozognak, és ez az egész zajos gép azért lett megépítve, hogy forgasson egy kereket.  Ez az a nagy felfedezés, amely alapul szolgált ahhoz, amit az emberiség elért, egy berendezés, ami egy kereket forgat, amihez aztán más dolgot is hozzá kapcsolhatsz. Ezt a mozgást felhasználhatod arra, hogy készíts egy autót, egy hajót, egy repülőt, egy szélmalmot, amit csak akarsz.

Minden emberi produktum  ezen a fajta mozgáson alapszik. Csak a mai időben van az  hogy az emberek elmozdultak az elektronikus eszközök irányába, amik az elektronok mozgásán alapulnak, a mechanikus alkatrészek mozgása helyett. De az ipari forradalom elején minden a gőzgépen alapult

Ha hozzá vagy illesztve egy mozgó kerékhez, és hozzá vagy kötve egy szíjjal, képes vagy mozogni.  Hasonlóan  a mi összes feladatunk az, hogy hozzáilleszkedjünk ehhez a kerékhez , és hozzáerősítsük a szíjat! A mi lelkünk mindent megkap a Teremtőtől, beleértve a táplálást, fejlesztést és állapotváltozást. De a mi képességünk az illeszkedéshez, meghatározza, hogy milyen gyorsan fog ez megtörténni velünk.

Ez olyan, mint amikor vezetsz egy autót egy kézi sebességváltóval,  amit mindig működtetni kell, hogy a motorral való összeköttetésed fokát  változtasd, válaszhatsz kisebb sebességi fokozatot, egy gyorsabbat és egy még gyorsabbat. Ez az , ahogy mi összekötődünk a Teremtővel a 125 spirituális  fokozat mentén, meghatározva a sebességet, amivel képesek vagyunk összekötve maradni Vele, egységben, és örökre növelve az egyezősséget . Mi mozgatjuk a botot magasabbra és magasabbra, amíg el nem érjük a 125. szintet. Ez az, ahogy mi változunk és közelebb és közelebb jövünk a Forráshoz.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,614 seconds.