Dr. Michael Laitman

A Teremtő a félelmet használja annak érdekében, hogy minket maga irányában toljon

Kérdés:

Azt olvastam, hogy három fajta félelem létezik, de csak egy valóságos – a Teremtő iránti félelem. Szóval ha egy olyan helyzettel találom szemben maga, ami ijeszt engem, mint amikor repülőn ülök és a repülő rázkódik, akkor ez rossz típusú félelem, mert ez önző, mivel a haláltól félek. Én akkor ezt a nagy, de rossz irányú félelmet a Teremtő iránti félelemmé változtatom. Attól kell félelmet éreznem, hogy elveszthetem kapcsolatomat Vele. Ez szinte lehetetlen, de megpróbálom amennyire csak tudom. Csak az időmet vesztegetem ezzel?

Válaszom:

Az egyetlen dolog amit meg kell értsünk az, hogy minden Tőle származik!

Kérdés:

Bárhova is megyek állandóan csak félelemmel telek meg. Attól aggódom, hogy az emberek mit is gondolnak rólam. Miért érdekel ez engem, és hogyan vagyok képes ettől megszabadulni?

Válaszom:

Az önzőségünk okozza aggodalmunkat azzal kapcsolatban, hogy mások mit is gondolnak rólunk. Kezdjünk el a spirituális világra és annak tulajdonságaira gondolni. És akkor képesek leszünk megszabadulni ettől az elképzelt világtól és megértjük, hogy a Teremtő tol minket Maga felé ezzel a félelemmel.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,132 seconds.