Dr. Michael Laitman

Aspirációnk a Teremtő felé a legfontosabb dolog

Kérdés:

Egy korábbi lecke alatt ön azt mondta, hogy élvezzük ezt az életet. Ez félreérthető, mivel ahogy mi növekszünk a Kabbalán belül, mindenféle ellenérzéseket kezdünk el érezni az élvezetekkel kapcsolatban. Hogyan vagyunk akkor képesek ezt egyensúlyozni munkánkon belül? Minden találkozót, jelenséget életünkben a terjesztésre kell használnunk, és azáltal kell élvezetet találnunk? Én nagyon szerettem bútorokat építeni és újraépíteni motorbicikliket, de most úgy tűnik, hogy csak tanulok és dolgozom, és annyit terjesztem a Kabbalát amennyire csak tudom. Ez a megfelelő módja annak, hogy a dolgokat végezzük?

Válaszom:

Valószínűleg ez így helyes. Azonban nem szabad, hogy erőszakkal csináljunk bármit is, mindent csak természetesen kell tegyünk. A legfontosabb dolog a Teremtő iránti aspirációnk, és minden más kialakul majd erőszak nélkül annak megfelelően, ahogyan annak történnie kell.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.