Dr. Michael Laitman

Az élet játszmáját a Teremtő tervezte nekünk

Kérdés:

A Machsom-ot megelőzően hogyan tudunk viszonyulni ehhez a világhoz, mi itt az elképzelt valóság?

Válaszom:

Az ehhez a világhoz való attitüdnek nagyon egyszerűnek kell lenne: amíg ebben a az  álomban vagyok, ezt kell végigcsinálnom.  Írva van: „Egy bírának nem áll más a rendelkezésére, mint amit látni tud.” Dolgoznom kell, tejesíteni a családomnak, és minden szükségeset megtenni az életben, de ugyanakkor realizálnom kell, hogy ez csak álom. A világ egy játszma, és én installálom, mintha egy játékban tenném.

De mindenek felett ezt a játékot  komolyan kell vennem, miután a Teremtő készítette elő nekem ezt az egész valóságot, hogy én létezhessem benne, a törvényeinek megfelelően, és hogy kifejlesszem a „szívbeli pontomat” a Teremtő iránti attitüdömben.

Ez a két szint, a testi és a szellemi, teljes mértékben függetlenek egymástól. A testi szinten , ahol én „alvó” állapotban vagyok, mindent véghez viszek, ami szükséges  ehhez az élethez.

Közben a spirituális szinten, meg szeretném találni a kapcsolatot a Teremtővel, fejlődök, minden figyelmemet erre fordítva. Végül is nem azért élek, hogy elérjem a Teremtőt az erőfeszítéseimen keresztül, ebben az életben?

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.