Dr. Michael Laitman

Telefonhívás a spirituális világba

Kérdés:

Hogyan tudja Ön megválaszolni az összes kérdést?

Válaszom:

Van egy speciális “telefonvonalam”, amit felhasználhatok arra, hogy “Felfelé” egy hívást végezzek, és megkapjam a válaszokat. Ez a “telefon” az alsó világot képes a Felső Világgal összekötni, az alsót a Felsővel. A mi világunkban ha én valamit nem tudok, anyukámhoz, vagy apukámhoz, vagy egy tanárhoz fordulok, vagy bárki máshoz, aki képes kérdésemet megválaszolni. A spirituális világban azonban a kérdéseket csakis “Felülről” várhatjuk – azokat még a könyvekben sem találjuk meg. Meg kell próbáljuk és éreznünk kell azokat magunkon belül, mivel ez az a hely ahol képesek vagyunk a Felsővel összekapcsolódni,, és megkapni a válaszokat.

Minden egyes kérdés bennünk üresség formájában képződik. Amennyiben én ürességet érzek, az azt jelenti, hogy kérdésem van. Amennyiben az üresség megtöltődik, az azt jelenti, hogy megkaptam válaszomat. Amennyiben a kérdés valami olyanra vonatkozik, ami jelenlegi világunkon túl van, akkor a választ a “Felülről jövő Fény” formájában érezzük.

A “Felfelé irányúló telefonhívás” azt jelenti, hogy kérdésemet a Felsőhöz intézem. A Hozzá intézett kérdést “imának” hívjuk. Én egy választ várok, és ha valóban tudni akarom azt, akkor megkapom a választ, mely kitölt engem. Azt magamon belül érzem.

Hogyan válaszolom meg a te kérdésedet a “telefonon” keresztül? Például te anyukádhoz fordulsz: “Anyu kaphatok jégkrémet?” Anyukád nem akar magának jégkrémet, de magához veszi a te vágyadat, elmegy a boltba, megveszi a jégkrémet, és neked adja. Ezáltal elviszi a te vágyadat a boltba.

Én ugyanezt teszem. Meghallgatom a kérdésedet, elfogadom azt magamban annak érdekében, hogy azt magaménak érezzem. Ezek után felemelem ezt a kérdést “Felülre”, ugyanúgy, ahogy anyukád teszi, amikor a jégkrémért a boltba megy. Én ezután egy választ kapok Felülről, és azt átadom neked.

Így amennyiben meg akarom hallani azt a kérdést, amit egy másik személy kérdez tőlem, nekem szeretnem kell azt a személyt, és magamévá kell tegyem annak a személynek a vágyát, azt “Felfelé” kell emeljem, arra választ kell kapjak, és utána a választ át kell adjam a kérdező személynek.

Amennyiben a személynek meg van a képessége, hogy mindezt megtegye, akkor képes választ kapni összes kérdésére.

(Az Eurázsia Kongresszus gyerekelőadásából)

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.