Dr. Michael Laitman

Igaz kapcsolat a Teremtőhöz

Kérdés:

Vallásos lesz-e egy Kabbalista, ha felfredezi a Teremtőt?

Válaszom:

A Kabbalistát csak egy dolog érdekli, hogyan hozzon létre kapcsolatot a Teremtővel. Minden olyan a dologhoz tartozik, ami ettől függ. Minden, ami pont most történik veled, az a te nem korrigált vágyadban történik. Az attitüdöd  az egész világhoz, saját magadhoz, és a Teremtőhöz, teljesen rossz. Szóval hogyan lehet meg a helyes attitüdöd Hozzá?

Ha korrigálod magadat, nem számít, milyen lesz a kapcsolatod a Teremtővel. A fontos az, hogy valós és igaz legyen, és ez az, amit a Teremtő tőlünk vár . Ezért mi nem kérdezzük, milyen formában fog a vallásunk jelentkezni, hogyan fognak az emberek viselkedni, milyen lesz az életstílusuk, és hogy ez a világ egyáltalán létezik-e.. A legfontosabb dolg, hogy ez az igazság legyen.

Ha most nem korrigált igazam van, akkor minden, amit érzek, látok, gondolok és értek, anz most helytelen, mind az eszemben, mind a szívemben.. Ezért semmi sem marad meg a jövőben, minden elromlott dolgot egy korrigálttal helyettesítünk.

Szóval milyen lesz az élet? Nem tudom, és nem is tudom elképzelni ebben a  romlott minőségben. Csak azt tudom mondani neked, hogy minden az ellenkezőjére fog fordulni, ahogy írva van: „Egy fordított világot látok.” Neked csak kész kell lenned azokra a változásokra, amit a Felső Fény előad nekünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.