Dr. Michael Laitman

A Zohar könyve egy alkalom mindannyiunk számára

Kérdés:

Mi a belső munkája a személynek, aki a Zohar leckéket az Interneten vagy a TV-n nézi. Sok ember  vár ezekre a leckékre lélegzetét visszafojtva az éjszaka, egész furcsa időpontban az első alkalommal, hogy megnézze az élő adást.

Válaszom:

A Zohar könyve egy alkalom mindannyiunk számára, hogy feltárjuk az igazi valóságot, ami a belsőnkben keletkezik. A tanuláson keresztül a személy felfedezi, hogy minden valóságot belül érzékel, és elnyeri a képességet, hogy a belső világát a helyes sorrendbe rakja, hogy elrendezze, és feltárja oly módon, amely lehetővé teszi, hogy érezze a spirituális világot az itteni világ mellett…

Nem tapasztal ellentmondást, illúziót vagy kétséget abban, hogy a spirituális érzései igazak-e? Minden feltárul a vágyain belül Egyszerűen csak kijavítva vágyainkat, felfedjük belső képességünket, hogy lássuk és érezzük a spirituális világot bennük

Még azok az emberek is, akik nem mentek keresztül  a felkészülésen, hogy felfogják a Zohar Könyvét, akik nem tanulták éveken keresztül komolyan a Kabbalát,  képesek arra, hogy csatlakozzanak és megérdemeljék ugyanazt a kinyilatkozást, hasonlóan egy bébihez a mi világunkon, aki felnőttek közt él, akik ellátják mindennel. Nem számít, hogy a bébi aki a 21. században született, nem tud semmit a megelőző generációkról, akik előkészítettek mindent neki, minden dolgot, ami most körül veszi. Mindent megkapnak, amilyen szinten a világ ma van. A kötelességünk, hogy átvegyünk mindent az előző generációtól, előkészítjük, és egy készre csinált formában átadjuk a bébinek, a következő generációnak.

Ezért a „bébik” a Kabbalában , akik most csatlakoznak hozzánk, a mi új barátaink, megérdemlik ugyanazt a kinyilatkozást, amit mi készülünk befogadni. E tekintetben nincs különbség köztünk, feltéve, hogy próbálnak tanulni addig a szintig, hogy képesek csatlakozni hozzánk, és hogy félelmet, várakozást és hódolatot érezzenek eme nagyszerű könyv iránt Nagyon fontos, hogy csatlakozzunk hozzá..

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.