Dr. Michael Laitman

A Zohar által valami igazán nagyszerűt érinthetünk meg.

Amikor a  Zohar könvét olvasom, olyan közel akarok kapcsolódni a Teremtőhöz, és a gondolathoz, hogy „Nincsen semmi rajta kívül”. Minden betű, amit olvasok bennem élnek, mint Bilam, Balak, és Noé, gondolataim az özönvíz vizei, és a Teremtő az egyik tulajdonságom, ami azt mondja nekem „Rejtőzz el a bárkába, ez az adakozás tulajdonsága!”. Hogy Noé megnövelje az adakozás tulajdonságát benned, el kell fojtanod az egész világot, minden egoista vágyadat. De hagyom, hogy a tisztességes vágyaid éljenek, annak érdekében, hogy növekedjenek és erősödjenek– és hogy a leszármazottad ősei legyél. a földön(vágy).Érezni akarom az összes tulajdonságot, vágyakat és benyomásokat, és érzékelni, hogy hihetetlenül fontosak és magasztosak, elégve a belsőmben.

De a Zohr könyve még nem ébreszt fel bennem hatalmas érzéseket, Mindazonáltal, a könyvet olvasva, azt akarom, hogy mindannyian  együtt megérintsünk valami nagyszerűt, hasonlóan ahhoz, ahogy az emberek vissza szokták tartani a lélegzetüket, miközben a végtelen kozmikus térre gondolnak, a messzi csillagokra és galaxisokra. Próbáld meg érezni, hogy hogyan merülsz el a benned lévő érzelmek háborgó tengerében. Egy egész dráma játszódik le itt..

De ha érzéketlen maradsz, akkor a barátaidnak kell felébreszteni téged! A mi világunkban nagyon könnyű valamit érezned, és valamiért aggódnod. Minden amit tenned kell ezért, hogy olvass egy durva krimit, vagy nézd a képeit. De itt most erőfeszítéseket kell tenned, azért, hogy felébreszd belül az érzéseidet. Ez pont az, amit tennünk kell. Meg kell szerveznem magamat és környezetemet, és így közömbösből eljutok a lángoló szeretetig. Ez az én egyetlen vágyam, összekötődni és szeretni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.