Dr. Michael Laitman

Csak arra használd tanulásod, hogy megkapjad fizetségedet

Kérdésem:

Egész életemben lázadtam a szociális rendszerrel szemben. Valahogy befejezvén a főiskolát, elmentem néhány spontán és irracionális utazásra, hogy megtaláljam magam. Szükségem volt arra, hogy kitaláljam, hogy mit akarok az életben, nem, amit mások akarnak, hogy csináljak,  hanem ami én akartam lenni.

Nem csoda, hogy felfedeztem a kabbalát a magam módján. Ettől az időtől kezdve (ez 2005 volt) buzgón tanultam Önnel, és a fizikai életemben,, Megpróbáltam a dolgaimat úgy intézni, hogy passzoljanak a Bnei Baruch modellhez, amennyire lehetséges.

A spontántól az állandó kockázatig a Kabbalát tanuló éveken keresztül, egy decens személlyé váltam (legalábbis viszonylag) , és most megpróbálom felépíteni a szociális státusz és viselkedés egy szükséges, egészséges keretét.

Úgy találom, hogy a hívatásom , amivel a pénzt keresem, egy normál polgáré.  Van egy asszony, aki tulajdonképpen a feleségem, (a kapcsolatunk teljesen a Kabbalán alapul).

A kérdésem az egyetemi éveimről szól, specifikusan a globális instabilitás és sokszoros válság idejéből,Tagadva a rendszert egész életemben, most már normális akarok lenni, és az egyetemi éveimet úgy tekintem, mint amik segítenek elérni ezt a normalitást. Nagy dilemmában vagyok e tekintetben, mert lehetetlen számomra látni kis életemet a kis környezetemmel, anélkül, hogy az általános szempontból nézném. És onnan nézve nagyon nagyon bizonytalan.

Ha van egy szakmám (fényképész) szükségem van-e az egyetemre(Nemzetközi üzlet és kommunikáció vagy reklám menedzser)? Mert Ön azt mondta, egy embernek el kell mennie a hadseregbe, kell hogy munkája legyen és családot alapítson.

Válaszom:

Nincs szükséged rá. Úgy vélem, ne hagyd ki a tanulást, ami képessé tesz  arra, hogy  elrendezd az életedet. Semmi több, mint ez.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.