Dr. Michael Laitman

Minden ami velünk történik az a Kabbalához vezet.

Kérdés:

A kabbalát tanulom néhány honapja, 2009 tele óta, először a Tanulmányi Központtal az Interneten keresztül, mostanában az Ön reggeli leckéit hallgatom, olvasom a szövegeket, és a csoport egy része vagyok. Kérdésem az Ön blogja alapján:”A tökéletességhez az Abszolút Jóság gyógyító hatása révén jutunk el„.

Én balett táncos voltam egy testületben és gyerekkoromban torna versenyző. Sok fizikai baleset ért, a lábamat, a térdemet,  Achilles ínszalag- és hát sérülés úgyhogy három sebészí beavatkozás és egy gerincoszlop fúzió vált szükségessé.

Az utolsó három évben opiumos fájdalom kezelést kaptam. Az utóbbi hat hónapban képes voltam abbahagyni ezt a nagyon erős orvosi beavatkozást, és helyette egy enyhébbet használtam. Mindazonáltal a kezelést mindennap csinálnom kell, mert anélkül állandó fájdalmam lenne. Mondja meg nekem igazam van-e vagy nem. Úgy tűnik nekem szenvednem kell ettől a folytonos behatástól, hogy arra a következtetésre jussak, hogy minden az abszolút szeretetben történt, hogy a sorsomhoz juttasson, és tanulva a Kabbalát, ez majd megnyugtat engem, megöli a fájdalmamat, és semmiféle fájdalmam nem lesz ezután. Ez azt jelenti, hogy nem lesz többé szükségem orvosi kezelésre.

Meg kell e próbálnom, hogy az enyhébb kezelést is abbahagyjam? Azt jelenti-e ez,hogy várhatok esetleg hamarosan arra, hogy megszabadulok a fájdalomtól?

Válaszom:

Minden ami eddig történt, úgy történt, hogy te közelebb kerülj a Kabbalához.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.