Dr. Michael Laitman

A Zohár építi fel lelkünket

Azáltal, hogy a Zohárt tanuljuk, minden egyes személy pontosan elkezdi felismerni, mi szükséges lelkének. Amikor a Zohárt olvassuk, mindegyikőnk megkapja saját benyomását, melyek különböznek a másik személy benyomásától.

A Zohár teljes elbeszélésének át kell haladnia rajtunk. Azonban a személy fejlődése nem az elbészélésből magából adódik, hanem a Reformáló Fény által. A Fény az mely a személy vágyára, anyagára illuminál mely az információs géneket, Resimókat tartalmazza. Mindez hasonló az őssejtek – a test összes sejtjének alapjául szolgáló sejtek – munkájához.

Ahogy a Fény befolyásolja anyagunkat, az felébreszti a Resimókat, melyek az anyagban találhatóak, és melyek specifikusak és egyéniek minden egyes személy lelkében. A Fény segítségével ezek a Resimók egy bizonyos rendszert, a lélek részét építík anyagunkból. Ennek eredményeképpen minden emberben létrejön saját lelkének szerkezete.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.