Dr. Michael Laitman

Képesek vagyunk befolyásolni evolúciónk sebességét

Kérdés:

A Körbevevő Fény az nem számít misztikumnak?

Válaszom:

Ki képes elmagyarázni, hogyan érik meg a gyermek, és válik felnőtté? Miért nem marad olyan, mint amilyen tegnap volt? Mi egyszerűen hozzászoktunk ahhoz hogy ez megtörténik, de igazából nincs rá magyarázatunk.

A tudomány képes nekünk elmagyarázni, hogy milyen stádiumokon megy a gyerek keresztül, és hogy mely stádiumok jönnek először, és mi jön utána, de képtelen nekünk elmagyarázni mindez miért történik. Képes elmagyarázni mi történik az anyagban, de nem képes látni az okot, mely az anyagon kívül rejlik, azt fejlődésre késztetve.

A válasz az, hogy a gyermeket ugyanaz a Körbevevő Fény befolyásolja mely a természet bármely más részére is hat, beleértve a Kabbalistákat is. Minden egyes személynek számtalan reinkarnáción kell keresztül mennie annak érdekében, hogy végül elérje végső célját. Ezért hat a Felső Fény az anyagra, és hozza létre a növényi, állati és emberi természetet a kövületi anyagból. Máskülönben az összes anyag élettelen és azonos maradna.

Azonban az anyag célja az, hogy fejlődjön. A Felső Irányítás ugyancsak jelen van a mi világunkban is, de egyetlen kutató, tudós nem sejti azt. Ezért hagytam én magam ott a tudományt. Én tanulni akartam: honnan jön az élet ereje? Mindaz az atomokban, molekulákban, sejtekben, vagy azok alrendszereiben található? Azonban a tudomány nem kutatja ezt, és ennél fogva mi haszna van, ha nem vagyunk képesek a legfontosabb dolgot felfedezni, és még csak meg sem próbáljuk megtalálni mi is lehet az?

A Körbevevő Fény a Felső Erő, melyet nem vagyunk képesek bármilyen fizikai eszközzel rögzíteni. Mi annak csak következményeit, hatását látjuk, mint ahogy a gyerek évről évre fejlődik. Ez nyilvánvaló számunkra.

Azt az erőt mely minket az egyik állapotból a másikba juttat hívjuk Körbevevő Fénynek. Azonban mindez csak azzal a személlyel kapcsolatban igaz, aki ezt az erőt maga által vonja magára, tudatosan azáltal, hogy tovább akar fejlődni. másrészről a mi világunkban a Fény a természetes evolúciót hozza létre, a “saját idejében” nevű útvonalat követve. Az evolúció fonala lassan kavarog saját sebességét követve, és a Felső Erő az anyagban működik, azt a cél felé előre tolva.

Amennyiben mi belépünk a spirituális világba akkor képessé válunk az evolúció minden stádiumát megvizsgálni – még a dinoszauruszokat is, amennyiben ez érdekelne minket, mivel az összes előző forma előre el van döntve. Azok szükségszerűen jelentek meg bizonyos formában, a megszerzés és adakozás tulajdonságainak egy bizonyos kombinációjában.

Csak az utóbbi időkben fejlődtünk egy olyan szintre, hogy képesek vagyunk az életnek ezt az erejét, a Körbevevő Fényt magunkra vonzani saját magunk által.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.