Dr. Michael Laitman

Kövesd a világ törvényeit, amiben létezel

Kérdés:

Mindennapi életemben megpróbálom elképzelni, hogy minden, ami szembejön az része a vágyamnak. Ez az elképzelés korrekt, vagy csak megzavar  engem?

Válaszom:

Minden ennek az elképzelésnek az eredményétől függ. A világ megváltozhatatlan törvények alapján viselkedik Amíg kifelé jössz ebből a világból a spirituális világba, és érezni kezded világos és érzékeny módon, hogy meg van tiltva neked, hogy úgy fogd fel a spirituális világot, mintha az már előre elkészített formában létezne számodra

Csak akkor létezhetek a spirituális világban , ha spirituális fokon vagyok, miközben ezen a világon a fizikai szinten létezem. A két szint addig létezik, amíg el nem érem a korrekció végét. Amely pontnál ez a világ eltűnik a képzeletemből.  Mindazonáltal, a komplett korrekcióm állapotáig, mindig az itteni törvények szerint fogok élni és létezni, anélkül, hogy azt fantáziálnám, hogy feltehetőleg a spirituális természet törvényeit kell követnem ezen a világon.

Nem kell áttennem a spirituális világot ebbe a világba, és nem kell belenövesztenem sem ezt a világot a spirituálisba.  A fizikai szint arra kötelez engem, ahogy kövessem a benne létező törvényeket, mint evidencia szabályokat, “Az orvos joga, hogy kezeljen” “Egy bírónak nem áll több rendelkezésre, mint amit a szemével látni tud.”  És végül “Ha én nem vagyok magamért, ki van értem?”

Eközben a szabály „nincs senki Rajta kívül”, ez a spirituális világhoz tartozik És nincs összeköttetés ezen világ és a spirituális világ között. Ez az összeköttetés rejtett előttünk, tehát „nem létezik” Nekünk realista módon kell élnünk, azon hatérok között, amitvalóságosan  észlelünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.