Dr. Michael Laitman

A történelem legfontosabb időszaka most van

Több ezer életen keresztül éltünk már, és most egy különleges reinkarnációban létezünk, ahol a történelemben először elkezdjük spirituális munkánkat. Most először nem cselekszünk tovább, mint a természet kövületi, növényi és állati szintjei, hanem személyes, egyéni munkát végzünk, melyet csak emberi lények képesek végezni, saját szabad választásuknak megfelelően. Ez az első alkalom az egész teremtésben, hogy ez megtörténik, az összes generációt tekintve, miután keresztül mentünk az összes állapoton és előző életeken.

Ez semmilyen szempontból nem egy egyszerű periódus . Mi még mindig nem értjük mit jelent az, hogy egy új világban élni, hogy az összes világot magunkhoz kell csatoljuk, hogy egy másik dimenzióba kell lépjünk, és hogy egy új vágyat (Kli) kell létrehoznunk. Mi azt hisszük hogy valaminek most azonnal kell történnie, a mi öreg önző állapotunkban. Azonban az új valóságnak el kell jönnie, és belénk kell öltöznie, és ez egy olyan valóság amire nem számítunk, ismerünk, vagy veszünk figyelembe. És az egyetlen módja annak, hogy ez megtörténhet az fokozatos, a mi beleegyezésünkkel, és magát a beleegyezést is fokozatosan kell elérjük.

Ugyanakkor azt kell, hogy várjuk hogy ez a felfedezés bármelyik pillanatban bekövetkezhet. De másrészről meg kell értsük hogy még a mi világunkban is, ahol nem tapasztalunk ilyen hatalmas változásokat sok évbe és erőfeszítésbe kerül hogy bármit is megváltoztassunk, és itt viszont valami sokkal hatalmasabbról beszélünk – olyan változásokról amelyeknek magunkon belül kell létrejönnie a Felső Fény által. Mi valójában egy új dimenzióba hatolunk be!

A Fény állandóan készen áll arra, hogy létrehozza bennünk a korrekciókat. Azonban nekünk kell nyújtanunk a lehetőséget erre, és ez az ahol általában elbukunk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.