Dr. Michael Laitman

Mi függ a Fénytől, és mi függ tőlünk?

A Fény képes minket korrigálni egy pillanat alatt, de annak érdekében hogy ez megtörténjen meg kell mutassuk neki azt a helyet mely korrekcióra szorul, és ugyancsak meg kell mutassuk a korrigált formát ahogy azt mi látjuk. Azonban ezt csak azáltal tudjuk elérni, hogy sok kísérletet teszünk, hogy megkeressük ezt a helyet, és hogy azt megpróbáljuk magunk által korrigálni.

Bár kísérleteink és próbálkozásaink sikertelenek maradnak, azok magukra vonják a Fény hatását, és ahogy az ránk ragyog elkezdünk arra vágyni, hogy egységre lépjünk a többiekkel. Ez valami olyasmi amire soha azelőtt nem gondoltunk. Emellett a Fény hatása megérteti velünk, hogy mi képtelenek vagyunk mindezt bármilyen módon is elérni.

Ez az ahogy mi felkészülünk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő vágyat, és azt a helyet mely korrekcióra szorul – és akkor a Fény korrigálja azt számunkra.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,607 seconds.