Dr. Michael Laitman

Ébresszük fel a hajnalt

A személy ebben a világban évekig az egyetemen tanul, számos vizsgát tesz, és szenved amikor nem ért meg valamit, de később amikor befejezi tanulmányait diplomát kap, elhagyja az egyetemet és nem emlékszik: miért is kezdett el tanulni egyátalán? Nos azért tette azt, hogy egy bizonyos megközelítéshez jusson szakmája terén, annak érdekében, hogy megkapja azt a képességet, hogy új dolgokat tanulhasson. Az előző tudása az nem alapja ennek, az csak megadja neki a megfelelő megközelítést mely ügyesebbé teszi őt abban, hogy érzékelje a “Reformáló Fényt”.

Ugyanez a képesség adódik át a spiritualitásban az egyik szintről a másikra. Ahogy én az egyik szintről a másikra megyek, egyre ügyesebbé válok, és érzékenyebbé válok a Fény irányában, és nagyobb képességgel tudom azt magamra vonni. Nem tudom mi is ez a Fény, de már tudom hogy az hogyan működik. Én képes vagyok azt felismerni, és vágyaimon belülről képes vagyok megérteni hogyan kell annak hozzám jönnie, és mi lesz annak a hatása. Egy bizonyos szinten felkészültem egy új, ismeretlen állapotra. Képes vagyok kiváltani a Fény hatását magamra saját magam által, és amikor a Fény megérkezik én készen állok rá.

A saját tulajdonságaimon belülről már felismerem és vágyom a Fény megfelelő hatására. Még a Fény hiányában is, a sötétségben, az ebből a világból a következő világba történő átmenet alatt képes vagyok felébreszteni a hajnalt.

Ennél fogva a teljes munkánk a folyamatos keresésből áll, mivel ez a keresés hozza el nekünk a jövő szintjeinek új megértését.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.