Dr. Michael Laitman

Hogyan képes az edény Fényt kapni?

Hogyan töri a Teremtő össze a Kli-t? Mindazt az Jesszut Parcuffal teszi, aki az anyát jelképezi, az anyai szeretetet, a teljes végtelen kedvességet, mellyel a Teremtő a teremtést kezeli. Ez az a Parcuf mely a Parszát támogatja, tudván, hogy az az edények törését okozza. Tudja, hogy a Fény eltűnik majd, és a Kelim belezuhannak az egoisztikus megszerzésbe, mely a halált jelenti!

Próbáljuk meg megérteni hogy ezek a Felső Rendszerek milyen mértékben veszik magukra az összes szenvedést és megszoritást annak érdekében, hogy a törést létrehozzák. A törés annak a ténynek megfelelően történik, hogy a Végső Korrekció (Gmar Tikkun) Fénye a teljesen nyitott edényekbe lép be, melyek arra vágynak, hogy megszerezzék az összes Fényt az adakozás érdekében, ők az egész asztalról akarnak enni, mely asztalt a házigazda készített elő nekik.

Én vagyok az Ő vendége, és teljesen biztos vagyok abban, hogy mindezeket az ételeket csakis az Ő kedvéért eszem meg. Szóval azokat magamhoz veszem, és boldog vagyok azon tény miatt, hogy ezáltal adok a Házigazdának. Úgy tűnik nekem, hogy elértem a Végső Korrekciót, hogy én a Végtelen Világban vagyok, és rendelkezem szűrővel mindenek felett.

De akkor hirtelen elkezdem felfedezni, hogy egyátalán nem rendelkezem szűrővel. Végül is én a Hohma Fényét felülről lefelé kaptam meg, mely Fény soha nem léphet be megszerzés iránti edényeimbe, mivel az lehetetlen. Én azt hittem mindez lehetséges, de hibát követtem el. Bárcsak 1O-2O%-ban lettem volna csak hibás. Azonban valami olyat tettem, ami teljesen elfogadhatatlan.

Hogyan képes a megszerzés irénti edény a Fényt elfogadni? Mindezt csak azáltal teheti, hogy egységre lép Binával. Ez később fog megtörténni a korrekció világában.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.