Dr. Michael Laitman

Lehetséges-e igazi egyenlőség?

Mostanáig az emberiség három alapelv alapján működött:

1. Áldás, igazság és békesség, amit valahogy megtanult kezelni.

2. A diktatúra elnyomása,  amelyik nem kérdezi az embereket a véleményükről, és egyszerűen megmondja, hogy hogyan éljenek, vagy…

3. Az emberek feloszthatók rabszolgára és gazdára, és elfogadták a reménytelenség egyenlőtlenségét.

Ez volt az emberek fejlődésének előző útja, De mostanra elérték a globális egyenlőség igényét. Az emberek úgy érzik, hogy „Mindenki egyenlő kell , hogy legyen!” Egyrészt  ez teljesen kifejezi belső víziójukat az igazságról, mi úgy érezzük, hogy  az egyenlőség az igazi. De mindazonáltal a  mi egyenlőség definíciónk az rossz,mi a külső egyenlőséget keressük a belső helyett.

Ezért mi a mindenki közötti egyenlőséget a külső formájában célozzuk meg, de az utolsó két évszázadban a mi külső egyenlőségünkről azt találtuk, hogy komplett illuzió Az az egyenlőség, ami nekünk kell, az mélyebb, erkölcsösebb

Ahhoz, hogy ezt elérjük, oda kell figyelnünk a mi egymás közti kapcsolataink teljes rendszerére, és visszatérni az igazság elvéhez, ahol az igazság azt jelenti, hogy minden személy a valóság törvényének engedelmeskedik, az embereknek a természetről való együttes, globális és mély ismerete alapján.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.