Dr. Michael Laitman

Az élet másik oldala

Két életet vezetsz, de ezt még csak nem is sejted. Alszol, tudattalanul más valóságokra való tekintet nélkül, amelyet az adakozás vezet a kapás helyett. Fel akarod fedezni ezt?  Felakarsz-e ébredni?  Ha ez így van, akkor a Kabbala tudománya itt van, hogy a kettős életnek, amiben most élünk, a másik oldaláról beszéljen neked.

Ha ez az új élet feltárul neked, akkor ez olyan hatalmas, hogy a múltbeli teljes életed álomba fordul, mivel az nem volt valós. Jelen életed rövid és ideiglenes, de  te fokozatosan egy új ébrenlétre kerülhetsz, azokkal az eszközökkel, amit a Kabbala adott nekünk.

Miért mutatkozik a spirituális valóság intenzívebbnek, mint a mostani? Mert ez örök, harmonikus és tökéletes. Fel kell tárnunk egy kapcsolatot ezzel a valósággal, miközben jelen életünket éljük. Fel kell fedeznünk egy új vágyat, hasonlóan ahhoz, ahogy ez egy álomban történhet, amikor alszol, és hirtelen felébredsz, mert egy erőteljes vágy bukkanhat fel, mint például amikor az ébresztő óra ébreszt.

Mi mindannyian alszunk ebben a világban, de hirtelen vágyat érzünk egy új valóság után. Ha fel akarunk ébredni, megkapjuk az eszközt, hogy megtegyük. De miért nem tudunk felébredni magunktól. Ez azért van, mert meg kell értenünk, építenünk és létrehoznunk az új valóságot, hogy a legkisebb részleteket is a nulláról tanuljuk meg. Akkor nem sunyin kerülünk be ebbe a valóságba, mint a féreg, amelyik valahol ott tekereg, ahol nem is tételeztük fel. Nem leszünk alulról összekötve vele, de mindent a belsejűnkbe visz. Ezt teljesen körülvesszük magunkban, ezért egyenlővé fogunk válni a Teremtővel, az erővel, ami ott irányít.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,634 seconds.