Dr. Michael Laitman

Felkészülés egy történelmi eseményre

Kérdés:

Néha az életben hihetetlen alkalmak adódnak.  Másfél hónap múlva egy nemzetközi kongresszus lesz Izraelben a Zohár témáról, amelyre emberek ezrei jönnek. Hogyan készüljünk fel erre a kongresszusra, ha azt akarjuk, hogy igazi változás történjen

Válaszom:

Ez valóban egy nagyon speciális szituáció. Először a történelemben megadatik az esély, hogy megoldjuk a problémáinkat, mind Izraelben, mind az egész világon. Ez az, amit a Zohár könyv kinyilatkoztatása elérhet. A kongresszus mindenkinek odaadja a megoldás kulcsát, ez a megoldás lehet részleges vagy teljes, lehet személyes vagy nemzeti vagy akár globális is, hozzá tartozhat a teljes valóság létezéséhez, mert minden ugyanarról a gyökérről ered.

A Kongresszuson tanulmányozni fogjuk, amit Baal HaSulam magyaráz,  hogyan tudjuk igazából megváltoztatni a sorsunkat. Most éppen minden eszköz és esély rendelkezésünkre áll, nekünk csak helyesen kell használnunk őket. Tanulmányozzuk őket, és a gyakorlatra váltjuk őket, amikor találkozunk..

Azt gondolom, hogy mindenki, aki jön nem csak távolról akarja egyszerűen hallani, amit a Kabbala mond, hanem aki ténylegesen létre akarja hozni ezt a bölcsességet, és jobbá tenni az életét és a sorsát, részt fog venni a kongresszuson, virtuálisan vagy fizikailag. Azt várom, hogy lesznek a közönség soraiban, akik a Kabbaláról csak egy vagy két hónappal ezelőtt hallottak,  akik az utolsó percben ébredtek, lesz elég hely mindenkinek.

Ha valaki utat keres arra, hogy megváltoztassa az életét, hogy egy kicsit többet tudjon meg magáról, a jövőről, a dolgok megváltoztatásának esélyéről, akkor a Kabbala lehetővé teszi neki, hogy mindezt megtegye.  És nincs más esélye.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,142 seconds.