Dr. Michael Laitman

Fogd a Teremtő rádióját

A megszerzés iránti vágy önmagában nem akadály a Teremtő és a teremtmény egyesülése számára. Az egyetlen dolog ami útban áll az a vágy egoista formája, ami ellentétes a Teremtővel. Mindazonáltal a vágy maga az a tökéletes anyag a Fény befogadására.

Ha  egy rádió hullámhosszt akarok megfogni, nekem magamnak nem kell, csupán el kell  hullámnak lennem. Csak olyan dologra van szükségem, aminek ugyanaz a minősége, mint a hullámnak.. A dolog maga nem akadály, ellenkezőleg, az alapja annak, amiben feltárom a hullámot, Ezt csak egyszerűen hasonlóvákell tennem a rádió hullám tulajdonsághoz, és az én dolgomon belül felfogom a befolyását.Más szavakkal, a hullámnak olyan formáját fogom fogni, amire képes vagyok.

Ha vágyam nem az lenne, hogy élvezzek, soha nem  lennék képes ismerni és érezni a Teremtőt. Hogyan érezhetném Őt, amikor ő a Teremtő, egy entitás, ami rajtam kívül létezik csak? Ezért szükséges, hogy elfogadjam őt és érezzem magamban, és ez csak én magamon belül lehetséges, felvéve az Ő formáját.

Soha nem leszek képes magamon kívül éreznem őt, mert én a teremtmény vagyok, és mint ilyen csak azt érzem, ami belül van. Mindazonáltal az én anyagom nem akadályoz engem, épp ellenkezőleg, a Fényt saját anyagomon belül kapom meg. Olyan vagyok, mint egy rádióvevő, bár az fémből, plexiből és szilikonból készült, mégis fogni tudja a rádióhullámokat, mert rekonstruálni tudja a hullám alakját magán belül. Ezért az anyagomra kell fokuszálnom, de csak a szándékot, mert a szándék maga a forma.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,640 seconds.