Dr. Michael Laitman

A Kongresszus egy esély arra, hogy spirituális embriók legyünk

Kérdés:

Csak most fejeztük be a 2010 virtuális mega világkongresszusát, amelye sok ország vett részt, és 2010 februárjában már egy nagy kongresszus lesz Izraelben, amelyet az egész Világ Kli támogat.  t   Mi a legjobb mód arra, hogy kombináljuk a Zohár könyvének tanulmányozását, az összejöveteleinkkel és a kongresszust ?

Válaszom:

Mindezek csodálatosan összeillenek. Minden összejövetelünk, regionális és egész világi kongresszusaink azt szándékozzák, hogy egyesüljünk.. Ha egyesülünk, lehetővé tesszük a Fénynek, hogy megnyilvánuljon a forma egyenlőségének törvénye szerint  A Fény az egy, csak egy vágyra, egy edényre van szüksége. Amikor a gyakorlatban egyesülünk, az egyesületünket létre hozzuk, és valóssá tesszük, akkor bizonyos fokig erőfeszítéseket teszünk, és az a vágyunk, hogy aktualizáljuk ezt, a Fény közelebb jön hozzánk.

Mostanra a Fény messziről sugárzik ránk. Ez a Körülölelő Fény inkább, mint Belső Fény, mert mi még a legkisebb mértékben sem egyesültük annyira, hogy ezt mint Belső Fényt fogjuk fel.  Ha magamat teljesen megsemmisítem,  akkor nem képezek akadályt az egyesítés elé. Mert előbb nullázom ki magamat, mint a többiek.  Ez  azt jelenti, hogy belépek a spirituális méhbe, amelyet a többi lélek hoz létre. Ezek mindannyian hozzám mérve lettek korrigálva, Én vagyok az egyetlen, aki nincs korrigálva. Ha előttük semmisítem meg magam és az egoizmusomat, arra vágyva, hogy egyesüljek velük, akkor olyan leszek, mint egy csepp ondó a méhben.

Ha az ember eléri ezt a minimális állapotot, akkor úgy lép a spiritualitásba, mint egy embrió. A Teremtő az egyesülésünkön belül tárul fel, ahogy írva van, „Én az emberek között időzöm” Ő az emberein belül időzik, a lelkek közötti egyesülésben Ha egyedül vagyok, egy idegen test vagyok a többiekhez képest, míg az többi lélek össze van kötve.

Ezért az embernek legeslegelsőként magát kell törölnie más lelkekhez képest, összekötődve velük. Ez az , amit mindannyian el akarunk érni az összejöveteleinken és a kongresszusainkon, beleértve a közeljövő kongresszusát, aminek fókuszpontja Izrael lesz.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.