Dr. Michael Laitman

Igaz ember ezerszer elesik és újra felkel

Az embernek, aki Kabbalát tanul, el kell érnie a külső támogatást, biztosítania kell a maga számára  a csoport, a tanulás és a terjesztés formájában a helyes környezetet, hogy ezek mindig mellette legyenek a  süllyedés, zuhanás állapotában is.  Írva van: „Az Igaz ember ezerszer elesik, és újra felkel.” Ez az az út, ami előrevisz, hogy elérjük a spiritualitást.

Ezen út mentén különböző helyzetek és állapotok jelennek meg előttünk. Mindenképen a legfontosabb dolog az, hogy egy olyan környezetben maradjunk, amely mindig segítőkész és biztat, amikor a zuhanással szembenézel. A végén érezni fogod a Fényt, ami a körülötted levők támogatásában van. A Felső Fény nem rejtőzködik többé, hanem feltárul, és kimozdít és ez által előre lépsz.

Ha ugyanazzal az inspirációval megyünk a Zohár Konvecióra, mint amit a felkészüléskor éreztünk,  akkor a Konvenció nagyon sikeres lesz.  Képesek leszünk nagy belső korrekciók végzésére, és érezni fogjuk a Teremtő megnyilvánulását   a mi kapcsolatainkon belül. Ez az én nagy vágyam, hogy ez megtörténjen.

ft

KA

 

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,706 seconds.