Dr. Michael Laitman

Spirituális támadás

Kérdés:

A közelgő 2010-es Zóhár konvención, hogy lehetséges, hogy annyi munkát elvégezzek, és elérjem a spirituális szintet csupán három nap alatt?

Válaszom:

Ez egyáltalán nem függ az időtől. Abban a pillanatban fog megtörténni, amikor az egység cselekedetét véghezvisszük együtt.

Amikor Rabas csoportjában voltam, mi egyszer hasonló helyzettel találkoztunk. Megkérdeztem tőle, mit kell tennem, hogy elérjem ezt az állapotot. Ő azt válaszolta, támadásra van szükségünk.

Ezt önmagunkban kell megtenni; minden mindegyikünktől függ. Meg kell tennünk ezt a támadást, hogy kapcsolat épüljön ki közöttünk, És akkor meg fog történni.

Még azok az emberek is, akik csak azért jönnek a konvencióra, hogy általános inspirációt nyerjenek, hogy egyszerűen bekapcsolódjanak a közös folyamatba, azzal, hogy vágynak a részesei lenni, az első szinten szentséget kapnak. Ezt úgy hívják, mozdulatlan szint, Domem de Kedusha, mert nincs szükség semmilyen különleges képességre a részünkről hozzá. Annyit kell tenni, hogy el kell jönni, és „menni az árral”. Azzal, hogy ezt megtesszük, kiérdemelhetjük, hogy kijövünk Egyiptomból. Egy személy, aki csatlakozik másokhoz, el fog rohanni a fáraótól, együtt mindenkivel.

Amikor egy ehhez hasonló konvenciót tartunk, egy különleges állapot jelentkezik, mert bár nem érezzük még a spiritualitást, nagyon nagy hatással vagyunk egymásra ha fizikailag találkozunk. nem volt véletlen, hogy a Teremtő megteremtette ezt a világot, ahol fizikailag tudunk kapcsolódni, és hatással lenni egymásra.

Amikor ülünk valahol, messze egy számítógépnél, vagy a TV előtt, nem tudjuk érezni egymást, mert még nincs meg a hatodik érzékünk. Ennél fogva a fizikai találkozás nagyon befolyásol minket és felébreszti belső szándékainkat afelé, hogy egyesítsük a vágyainkat.

Ezért létezik a világunk, mert ez pontosan az a hely, ahol elkezdhetjük a spirituális munkát az alapoktól kezdve. Ebben nem függünk a spiritualitástól és minden spirituális tulajdonságot úgy szerezhetünk meg, hogy szabad döntést hozunk róla, hogy szeretnénk azt, vagy sem.

Szabadok vagyunk mert a spiritualitáson kívül vagyunk, és képesek vagyunk egymással kapcsolódni az anyagi világunkban. Innen elkezdhetjük a spirituális felemelkedésünket, ha szeretnénk azt. Ha nem vágyunk rá, akkor folytathatjuk életünket pusztán a fizikai testünkben. Valótlan egyedül megtennie ezt egy személynek, de együtt könnyű.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.