Dr. Michael Laitman

A három napos felkészülés

Kérdés:

A Tóra fogadása előtt Izrael népe elvégzett egy három napos speciális felkészülést. Hogyan tudunk a lehető  legjobb  módon felkészülni három nappal a Zohar Konvenció 2010 előtt?

Válaszom:

Ezt a három napot a „korlátozás napjainak” hívjuk,  amikor teljesen eltávolodsz mindentől, ami azelőtt voltál.

Mi a Kabbala tudományából tudjuk, hogy az ernyőnek, amelyik a Reshimottal növekszik, amikor a Fény elhagyja a Partzufot, felemelkedve a Taburból a Pehbe ,át kell mennie három állapoton. Ahogy eléri a harmadik állapotot, elveszíti minden kapcsolatát az első állapottal

Ugyanúgy, a személy, aki az első állapotban van felnő a következő fokra. Ahol a Visszatükröző Fény szétszórása van, amelyik lemegy az előző fokra, az első állapotra. Amikor a személy egy fokkal feljebb megy, ő szintén kisugározza ezt a Fényt a két előző szintre.

Miután átmentünk ezen a három állapoton vagy három napon(határok),  az ember elér egy állapotot,  hol már nincs kapcsolata a múlt „bűneivel”.  Ezért el kell távolodnunk mindentől, amink azelőtt volt, és amit azelőtt tudtunk,  és fel kell készülnünk vágyaik korrekciójához. Így leszünk képesek feltárni a Felső Erőt magunkban.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.