Dr. Michael Laitman

A közös organizmus törvénye

A legtöbb ember a világon még nem érzi  hogy mi mind egy vagyunk. De mivel mi mindannyian egy közös organizmus vagyunk, akkor a nagy és hatalmas országok többet fognak szenvedni, mint a kicsik és gyengék. Hasonló, mint amikor a lábam megsérül,  a legtöbb fájdalmat a fejemben érzem, és az egész testem elveszti azt a képességét, hogy tisztán működjön. Ez azt jelenti,  hogy a nagy országok többet szenvednek, mint a kicsik, és a kis országok képesek lesznek arra, hogy bármit megtehessenek a nagyokkal, amit csak kívánnak, egészen addig, amíg egyességre nem jutnak, csak úgy mint jelenleg  a szomáliai kalózokkal és az Alkaidával kapcsolatos helyzet.

A nagyhatalmak minden energiája elpocsékolt, hogy megbékítse a kis zavarthozó országokat., akiknek az a viselkedése, hogy szétterjedjenek a világon folytatódik, amíg az egész világot meg nem bénítják. Ezeknek a kis országoknak a viselkedése nem tűnik jelentősnek, mégis nem leszünk képesek tenni semmit, amíg együtt nem működünk.

A múltban, amikor a világ még nem volt globális, ez elviselhető volt, de többé nem ez a helyzet.  Nagy és hatalmas nemzetek felteszik a kezüket, és képtelenek bármit tenni. Hacsak nem lesz kölcsönös megegyezés, egyszerűen el fognak tűnni a térképről.

Mi az értéke annak, hogy van egy fejem, ha probléma van a lábammal?  Minden, amit tehetek, hogy betegen fekszem az ágyban, képtelen a mozgásra. Nem olyan rég eltörtem a lábam, és világosan emlékszem, hogy a fejem volt az utolsó dolog, amivel törődtem, csak arra tudtam gondolni, hogyan helyezzem el a lábam, hogy minél kevésbé fájjon. Az egész életem csak ekörül forgott.

Ezért kell nekünk megértenünk, hogy csak az egységet elérve tudunk a Teremtőhöz fordulni, aki hatással lesz a Fáraóra ( gonoszt teljesen), meg fogja változtatni és korrigálni fogja.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.