Dr. Michael Laitman

Miért érezzük olyan rosszul magunkat?

Gyakran kérdezzük magunktól „Miért érezzük olyan rosszul magunkat? Nem bántottam senkit, akkor mit csináltam rosszul? „ Mint a kis gyerek kérdezzük, mit csináltunk rosszul, miért éreztük magunkat rosszul..

Ezen túlmenően, úgy tűnik, hogy minden észrevehető ok nélkül leszünk rosszabbul. Magunkat tiszteletreméltó polgároknak érezzük, bűnügyileg ártatlanok.  Szóval mi van? Miért jön a gonosz hozzánk

Minden Fentről jön. Nincs semmi a világunkban, amit nem felülről terveztek meg, a közös rendszer számításai alapján. A Zohar elmagyarázza, hogy új romlások tárulnak fel bennünk minden pillanatban. Ha figyelünk rájuk a közös rendszerbe való bekerülésünk által, ami a csoport és a tanulás ( egy vagy két óra naponta), akkor még lesz az erőnk és érzékenységünk arra, hogy korrigáljuk őket.

Lehetetlen lenne számunkra megkülönböztetni ezeket az állapotokat,  mielőtt elkezdenénk felismerni őket. Továbbá, ha nem ismerjük fel ugyanezeket a romlásokat, (Reshimot információs gének) és az alkalmakat, hogy korrigáljuk magunkat, és előrehaladjunk spirituálisan, akkor gonosszá lesznek transzformálva bennünk. Ez az oka az összes betegségünknek, problémáinknak, kríziseinknek az életünkben

Generációkról generációkra a nem korrigált gonosz fokozatosan épül fel, és a mi generációnkban megfelelő mértéket ért el. Mindez azért történik, mert mi nem építünk egy vágyat, ami egy edény, (Kli) a Fényeknek (Rochot) hogy felöltözzünk velük. Másképp lennénk képesek feltárni az életünk értelmét,  és  megváltoztatni a sorsunkat.

A Kli nélkül a fények, amikbe öltöznünk kéne a „szellem” formájában maradnának,(Ruach) test nélkül, ami azt jelenti, hogy hátrányunkra működnek. Tehát mi hátra esünk felfogva ezeket a Fényeket a korrigált vágyakon belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.