Dr. Michael Laitman

A hullám csúcsán

A spirituális felemelkedés alatt, ez olyan, mint amikor egy személy felébred, lélegzik és tele lesz inspirációval. Ez annak a jele, hogy közel van a spiritualitáshoz.  Az ember már érzi a Fényt, és úgy tünik a hajnal hamar beköszönt.

Itt az idő, amikor az ember sok új dolgot különböztet  és ragad meg, ugyanabban a tanulmányi anyagban. Ekkor a maximális adakozást kell alkalmazni, ki ekll szedni teljesen egyetlen percet sem veszítve. Különben ez olyan, mintha nem venné figyelembe, amit Felülről kap.

Nem számít, hogy a személy milyen könyvet olvas egészen addig, amíg azok közel vannak a lélekhez.  Minden esetre anélkül, hogy megértené mit olvas, erőfeszítéseket tesz, hogy csatlakozzon vágyában és hangulatában a Fényez, aki fölötte jön. Azt kivánja a Fénytől, hogy teljesítse a vágyát, h és akkor a találkozás közöttük előreviszi őt.

A világunk, atomok, molekulák – ez mind nem létezik. Csak a vágy ereje létezik. Ha az ember vágya közel van a Fényhez, együtt kell vele működnie, amennyire csak lehetséges.

A célra való törekvés az, hogy a személy szívében feltáruljon a korrekcióra való felhívás. Az erőfeszítések, amit a spirituális felemelkedésre fordítottunk a tanulmányainkban, a terjesztésben, a csoportban való munkánkban, ahhoz a vágyhoz vezetett, ami megőrzi a Fény kinyilatkoztatását.

A spirituális világ nem ismer határokat, falakat vagy tiltásokat. A Fény és a Kli egymás mellett léteznek, de nem interferálnak, mint a különböző frekvenciájú hullámok. Ez csak olyan, mintha a személy a hullám kapásáról a hullám adására kapcsol, beszabályozza a Fényt és feltöltődik vele.

Ezért a személynek egy erős és teljes vágyra van szüksége, amely hasonló a Fényhez a minimális szinten. Ez a vágy lehet nagyon kicsi, de teljesen a célra kell irányulnia. Hasonló ahhoz, amikor a gyerek valami egész kicsit akar,  de teljes erejével ez a vágy megragad, mégha csak egy kis időre is.

A Teremtőhöz való minimális hasonlóság rögtön lehetővé teszi nekünk, hogy megérezzük Őt.. A Teremtő érzete a mi lelkünk. Akkor felfedezzük az örök és tökéletes életet az Ő szintjén, és nem a testünk szintjén. A Fény által korrigált vágy visz minket a Teremtőhöz,  Természet közös tulajdonához, és mi egyesülünk a szintjével és erejével.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.