Dr. Michael Laitman

Spirituális számítás azegyesült egység számára.

Kérdés:

Terjeszteni kell-e a Kabbalát azok között is, akiknek még nincs pont a szívükben?

Válaszom:

Új szakaszba jutottunk, az általános korrekció állapotába. Manapság a spirituális számítás nem számunkra,egyének számára készült. Hanem, ami fontos az a szint, amellyel általános változásokat, hajtunk végre, a Fény vezetősugarába fordítjuk magunkat, amit átadunk más lelkeknek.

Ezért van, hogy Baal HaSulam és más Kabbalisták  a széles terjesztés szükségességéről írnak. Korrigálnunk kell a teljes közös Klit. Ezért a számolás nem egy szimpla egyénen alapul, hanem az egész tömeg számít.

Ari korszaka előtt, azáltalános korrekció állapota nem volt még feltárva. Mindenesetre az új törvények hatnak az utolsó fázis alatt. Felfedeztük, hogy egy lélek vagyunk,  és ennek a léleknek meg kell gyógyítania magát, amíg a múltban mindenki egyéni módon fejlődött.

Az egyéni számítás befejeződött, kikövezve az utat az egyesített egész közös érdekeihez. Az egyéni profit a széles terjesztés sikere.  Tehát az általános előrehaladás fontosabb, mint a saját magaddal való törődés.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,348 seconds.