Dr. Michael Laitman

A világ befolyásolása korrekciónkon keresztül

Kérdés:

A 2O1O-es Zohár kongresszus után nagy vágyat kaptam arra, hogy segítsem az embereket. Hogy tudom azt leellenőrizni, hogy mindent megteszek ennek érdekében?

Válaszom:

A legnagyobb segítség az, amikor a személy létezésének minden egyes pillanatát arra fordítja, hogy arra gondoljon hogyan korrigálja magát és a világot.

Végül is a törés először a világokban, és utána a közös lélekben történt meg, és most a törött lelkek, a törött világban léteznek. A korrekció csakis a Kabbala módszere segítségével történhet meg, mely segít nekünk abban, hogy magunkra vonjuk a Felső Fényt, mely megváltoztatja szándékunkat egy önzőről altruisztikusra. Ugyanannak az Erőnek, ugyanannak a Fénynek, mely a teljes Univerzumot megteremtette kell befolyásolnia minket és kell mindent korrigálnia.

Ennél fogva mi azáltal segíthetünk másokon, hogy terjesztjük a Kabbala tudományát ameddig el nem érjük a teljes megmenekülést. Azonban ameddig a világnak még mindig szüksége van a korrekcióra, nekünk kell megpróbálni elhozni ezt a korrekciót a világ számára. A Kongresszus alatt egy hatalmas erőt kaptunk közös egységünk által, mivel együttesen egy nagyobb megértéshez, és érzékeléshez jutottunk.

És most hatalmas cselekedeteket kell végrehajtanunk a magunk és a világ általános korrekciója érdekében. Mi előrelépésünket pontosan ennek érdekében kaptuk meg, és semmi más okból. Egyikőnk sem kapott volna semmit abból amit megkaptunk (annak lehetőségét, hogy részt vehettünk ezen a találkozón, valaminek a megértését, vagy érzését), ha nem lennénk képesek a világot korrekciónkon keresztül befolyásolni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,719 seconds.