Dr. Michael Laitman

Minden tőlünk függ

Kérdés:

Ön teljesen meggyőzött engem, de speciálisan mit kell tennem ettől a perctől fogva?

Válaszom:

Ettől a perctől kezdve meg kell értened, hogy a jövő tőled függ, annak mértékében, hogy a Kabbala tudományát mennyire terjesztetted el a világon.  Ez azért van, mert ez a korrekció módja az egész világon: Ez azért van nekünk, hogy összekapcsolódjunk egymással és a Felső Erővel.

Ha ezt az elvet széleskörűen elterjesztjük, mint problémáink megoldását, akkor ez sikerülni fog. Csak erőfeszítéseket kell tennünk, hogy elérjük ezt, és akkor a Felső Fény elvégez mindent nekünk. Az erőfeszítésünk mértékében dolgozik nekünk, rajtunk és azt egész világon.

Tehát, én nagyon javaslom mindenkinek, akinek alkalma van rá, hogy eljöjjön a kovenciónkra, 2010 március 24-én, Izraelbe, csakúgy, mint a Zohár Világ Konvenció 2010-re, ami New Yorkban lesz, május 7-9 (a regisztráció már nyitva van ) Ezek az események jelentős mértékben hatnak a spirituális fejlődésre.  .

Baal HaSulam törekedett arra némely idővel ezelőtt, hogy elterjessze a Kabbalát, de nem sikerült, mert az idő még nem jött el.  Abban az időben , amit tenni akart, az még nem működött.  De amit most teszünk ebben az az irányban, az sikeres. Evidens, hogy Fentről kapunk áldást, és minden tőlünk függ.

Reméljük, hogy együtt minden csoporttal és barátainkkal a világon a világot eljuttatjuk a korrekcióhoz.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.