Dr. Michael Laitman

A rejtett mechaizmus a Zohárban

Nagyon peciális munkát kell kifejtenünk nsgyon speciális feltételek között, hogy feltárjuk a Felső Fény befolyását rajtunk. Tehát az érzések a légkör és a megértés hiánya, amíg  Zohárt tanuljuk nem jelent semmit.

Nem kell érezned és értened, csak nyitva kell lenned a Fény befolyására, és hagynod, hogy dolgozzon rajtad.  A környezetnek rá kell hangolnia minket a korrekt vágyra, hogy akarjuk a Fény befolyását, még akkor is, ha hiányoljuk a kapcsolatot ahhoz, amit olvasunk, ízlelünk vagy megértünk.

Ez az, amit „csodálatos erőnek „ érzünk” (Segula) , ami a Zohár könyvében megtalálható Ez a rejtett mechanizmus (inkább mint a történetek és szavak) valahogy működik rajtunk és előre mozgat minket.

Amikor a Zohárt tanuljuk, bíznunk kell a bölcsekben, azaz hinnünk kell a Kabbalisták tanácsában. Állandóan gondoskodnunk kell arról, hogyan illeszkedjünk azon erők észleléséhez, ami egyelőre el van  rejtve előlünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,664 seconds.