Dr. Michael Laitman

Az univerzális természetű kapcsolódás rendszere.

Kérdés:

Mi a kapcsolat a Zohár könyve és a globális természet között?

Válaszom:

A Zohár könyve megmagyarázza, hogy hogyan kapcsolódjunk az univerzális és tökéletes természethez,  ezt a speciális egyesítő erőt úgy, hogy hasson ránk.  A Zohár könyve összekötő kapocs köztem és az egész természet között: ezen kapcsolat nélkül az ember nem kötődhet össze vele.

Most, hogy felfedezem, hogy a természet globális, hogy az egész világ egy globális falu, amiben mindenki össze van kapcsolódva, és felfedezem továbbá, hogy mindenkitől függök. Miután  mindenkitől függök,  ugyanaz akarok lenni, mint ők, úgy lenni közöttük, mint egy barát, aki mindenkivel szemben jóságot mutat, és ők ugyanazt teszik velem.  Szóval hogyan érhetem ezt el?

Azért, hogy ezt elérjem, tudnom kell, hogyan kapcsolódjak hozzájuk.  Irányításra van szükségem, a kapcsolat használati utasítására. Az irányításnak meg kell mutatnia, hogyan létesítsek kapcsolatot az emberek egy csoportjával, hogyan közeledjek hozzájuk és beszéljek velük, az utasításoknak ki kell fejezniük, mit akarnak tőlem és nekem mire van szükségük tőlem.

Ez a kapcsolódási kézikönyv, a Zohár könyve, feltárja az összeköttetés teljes rendszerét az ember és a természet között. Úgyhogy a természet, a Teremtő hat az emberre, és a természet integrális részévé teszi.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.