Dr. Michael Laitman

Gyógyulás minden betegségre

Ha elérjük azt az állapotot, ahol minden része a Teremtő által teremtett vágynak egyesítve van, akkor általános harmóniát fogunk érezni bennük. Nemcsak a betegség, szerencsétlenség és  problémák érzése szűnik meg, amelyet a közös vágyak  egyes részei közötti kommunikáció hiánya okoz, hanem hogy létezésünket tökéletesnek és öröknek fogjuk érezni.   A teremtés tervének megfelelően,  biztosan elérjük ezt az állapotot. A kérdés csak az, mikor? És a válasz tőlünk függ.

Most még nehezen értjük meg az „örök élet” jelentését, hogy mi fog történni a testünkkel, továbbra is létezni fog vagy nem? A vágyunk nem fog eltűnni, de a test az a vágynak egy speciális szinten való manifesztációja. Azt fogjuk érezni, hogy ez a vágy megköveteli ezt az örök formát.

A valóság összes része közötti kapcsolat harmóniája megadja nekünk a tökéletes, örök világ érzetét. Az egyedi nagyszerű világ és mindannyiunk teljes létezése csak a közöttünk lévő korrekt kapcsolatoktól függ. Hogy mi akár egy elkülönült egyéni társadalomról beszélünk, akár az egész világról, a helyes kapcsolatot kell meghatároznunk a részek és az egész között. Ez az, amire a Kabbala tudománya megtanít minket, hogy bármit is hoz az élet, ezt megtegyük.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.