Dr. Michael Laitman

Operációs rendszerünk átváltoztatása.

MEG KELL ÉRTENÜNK, HOGY VALAKI FELÜLRŐL JÁTSZIK VELÜNK. MOST ÉN OLYANNAK TEKINTEM MAGAMAT, MINT VALAMI, AMI A LEGÉRTÉKESEBB. Mindazonáltal én csak programozva vagyok arra, hogy így érzékeljek. Nincs semmi speciális vagy unikum bennem. Én csak arra lettem teremtve, hogy gondoskodjak magmról. Egy program lett behelyezve a belső készülékembe, ami magamhoz rögzített, tehát mindig, mint egy robot, csak magammal törődöm.

De valóban ez a program tényleg idegenebb nekem, mint valami, amit magamon kívülről kapok. Fontos észrevenni, hogy ez a program működik rajtam, és meg kell érteni, hogy ez teljes ellentétes az igazsággal. Meg kell próbálnunk magunkat egy külső program irányába mozgatni. Ennek építése azt jelenti, hogy visszatérünk a teremtés aktusához.

Mi, a Teremtő helyett, elkezdünk működni. Használjuk a Fény htalmát, hogy beprogramozzuk magunkat  külső vágyunk (Kelim) viszonylatában, ugyanúgy, ahogy a Teremtő programoz minket tekintettel jelen vágyainkra. Ugyanazt a munkát végezzük el.

Igy téve, tanulmányozzuk, hogy a Teremtő mit csinált, hatalmat kapunk a valóság felett, és olyan bölcsek leszünk, mint a Teremtő. Ugyanarra a percepcióra törekszünk.

Bár ezt a munkát „fölöttes oknak” hívjuk, ez nem jelenti azt, hogy ezt ész nélkül hajtjuk végre. Ellenkezőleg, én állandóa ellenőrzöm, hogy a Teremtő mit tett bennem, és most azt magamon kívülre kell tennem.  Mindazonáltal fokozatosan meg kell ismernem az egomat mert belül „felettes okként” működöm.  A Teremtő arra programozott engem, hogy állandóa törődjek magammal, de eközben látom, hogy ez olyan mesterséges és igazságtalan. Látom, hogy ott fenn haszontalan vagyok, és ez bát engem. Viszont ezt arra használom, hogy átkapcsoljam a programot az ellenkező irányba, belülről kifelé.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,596 seconds.