Dr. Michael Laitman

A teremtés titka ellentmondásban ölt alakot

KÉRDÉS:

Miért vannak az embernek olyan tulajdinságai, amik arra késztetik, hogy különbözőképpen gondolokozzon, értsen és cselekedjen?

VÁLASZOM:

Máskép nem lennénk függetlenek. Két ellenkező dolgot kell magunkba foglalnunk, a Fénynek és  a sötétségnek együtt kell léteznie bennünk.Különbe nem leszünk hasonlóak a Teremtőhöz. Meg kell tartanunk „saját” tulajdonságainkat, és ugyanakkor hasonlónak kell lennünk a Teremtőhöz.

Miél jobban haladunk, annál nagyobb lesz ez a két ellenkező dolog bennünk. Úgy növekszenek, mint két szörny. Tényleg, ők két vonalat képeznek, két oszlopot, amelyek Fentről jönnek, a Teremtőtől, hozzánk.

Minden zavarodottságaink, aggodalmaink, prpblémáink, hezitálásaink, fluktuációink egyik oldalról a másikra, balról jobbra, azt jelenti, hogy egy új alakot formálunk felhasználva a kapni vágyást és az adakozást. Az ellentmondás az anyaag és formája között megmarad, és csak növekedni fog.  Ezen két tulajdonság ellentéte bennünk, a határ ami elválasztja őket, a végtele elválasztás közöttük, ezek azok, ahol a teremtés titkára Fény derül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.