Dr. Michael Laitman

A Kabbala virtuális állapota

Kérdés:

Hogyan fog a korrekció módszere és a Kabbala terjesztése változni, amikor az egész világ a virtuális kapcsolatok irányába halad.

Válaszom:

Gyorsan fel kell építenünk a Kabbala bölcsességét terjesztő rendszert az Interneten keresztül, egy rendszert, ami lelkesedést vált ki, és az embernek az univerzális kapcsolat érzését adja.  Ennek a rendszernek meg kell tanítania arra, hogy hogyan kapcsolódjunk össze egymással, és virtuális oktatást produkáljuk gyermek és felnőtt számára egyaránt. Jelenleg a mi Tanuló Központunk inkább az elméletre és intellektuális fejlesztésre fokuszál, de most nagyobb hangsúlyt kell fektetni az oktatásra és az ember formálására.

Egy spirituális kapcsolat, amikor a másik személyt magamon belül érzem, mint az én elválaszthatatlan részemet,  még közelebb, mint amilyen közel az anya érzi a gyerekét az anyai ösztönön keresztül.  A spirituális kapcsolat még szorosabb.

A virtuális kapcsolat egy lépcsőfok a spirituális kapcsolathoz.  Továbbá össze kell gyűjtenünk bizonyos erőt egyesítve egy csomó vágyat. Valóban a sikerünk egy globális felébredésen múlik, és a legelső eszköz, amivel ezt elérhetjük, az az Internet.  Ezt pontosan erre a célra alkották. Az Internetet nem arra tervezték hogy kiárusításokat és más helyes nonszenszeket terjesszen,  hanem, hogy kapcsolatot létesítsen az emberek között. Ez a célja a világhálónak.

Ezen kapcsolat egyike lehet a szeretet.  Ezért amilyen hamar csak lehet,  megalkotjuk ezt a világhálót, és azt a szándékot, hogy ezek az elektromos kábelek átvigyék a szeretetet és kapcsolat érzését, meg fogjuk érteni, hogyan építsük meg tisztán ezt..

Továbbá, az emberiség meg fogja érezni, hogy az Internet is változik, hogy birtokolni fog egy Felső spirituális erőt, és valóban egy világháló lesz, átfedve az egész világot,  egy spirituális háló, és nem csupán az információ közlés és a profit csinálás eszköze. Az Internet meg fog szűnni az embereket arra használni, hogy profitot csináljanak, és tovább fejleszti az embereket egy új szintre.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,718 seconds.