Dr. Michael Laitman

Mielőtt elolvassuk a Zohár könyvét

Mielőtt elkezdjük olvasni  a  Zohárt fel kell készülnünk egy olyan belső érzésre, hogy egy csoporton belül vagyunk. Akkor hasonlóak leszünk ugyanazon Kabbalista csoporthoz, akik a Zohárt írták, és egy könnyebb időszakunk lesz , hogy megértsük, amit közöl velünk.

A megértés úgy érkezik, mint a  Fény befolyásának  az eredménye. A Fény hat ránk, a tíz Kabbalista lelke közötti  összeköttetésen belül, akik együtt léteztek a végső korrekciós állapotban, az egymás közötti korrigált állapotot jelentve. Amikor az összeköttetést oly mértékig korrigálták, és senkinek sem maradt egy csepp korrigálatlan kívánsága az élvezet kapása után, és akkor saját magunk között feltárták a Felső Fényt, amit „Zohárnak” hívunk, a Fényt, ami Arich AnpinRosh-jából (a fej) jön, ami a végtelenség Fénye.

Szóval, ha el akarjuk érni ugyanazt a kapcsolatot közöttünk, ami a Zohár szerzői között volt, akkor ugyanabból az állapotból kell vonzanunk a Fényt, mint amiből ők elérték. Ez a Fény létrehozhatja a kapcsolatot közöttünk is, ahogy mondva van: „Aki békét teremt a Felső Lényben, az békét teremt bennünk is” Ez pontosan az, amit elvárhatunk, ha olvassuk a Zohárt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,621 seconds.