Dr. Michael Laitman

A szándékok mezeje

Kérdés:

Létezik egy ember személyes szándéka, és létezik a csoporté. Minek kellene lennie a csoport szándékának a Zohár tanulása alatt?

Válaszom:

Ugyanannak kellene lennie. A csoport szándékának nem kellene ettől különbözőnek lennie. Egy csoport a személyek összege, akik részt vesznek benne; csak erősíti mindenki egyéni szándékát.

Kapcsolatba kell lépnem másokkal, mert a szándékom nem elég erős, hogy magamra vonjam a Fényt, ami reformál. Ez a Fény feltár számomra mindent, amit a Zohárban olvasok. Ez azonnal megtörténik.

Az a probléma, hogy ők annyira nem akarnak engem támogatni a szándékaikkal, amennyire én képtelen vagyok átadni nekik a sajátjaimat. Talán beszélek róla, de nem is érdekel engem annyira.

Itt van az egység lényege. Másokkal történő egységre lépésben, megkapom a szándékaikat. Egyedül nem tudok feltárni semmit. A szándékokat kapjuk meg egymástól semmi mást. Csak a szándékok hálóján keresztül tudok összekapcsolódni a másik személlyel, és ez a kapcsolat csak akkor történik meg, amikor készen állok másokat életenergiával táplálni, hogy ők mindannyian a spiritualitásban éljenek.

Ezen a módon gondolkodva, átadom a szándékaimat mindenkinek. Egységre lépek a többiekkel egy élő szervezet hálózatán keresztül, és ekkor feléled. Én élesztem fel őt. Ekkor minden barátom életenergiát kap, mivel mindegyiknek lehetősége van rá, hogy továbbadja a Fényt.

Az élet ereje, vagy a Fény köztünk létezik. Csak a szándékainknak megfelelően tudjuk feltárni azokat, a hozzáállásunkkal egymás felé.

Ez egy elektromágneses mezőhöz hasonló. A mezőt nem lehet elektromos áram nélkül megállapítani, ami a vezetőivel lehetővé teszi az elektromos áramnak, hogy a rendszeren belül folyjon, és hogy munkát végezzen a mágneses téren belül. Egy fémes vezető mozog a mágneses térben és átadja az elektromos áramot; szabad elektronok mozognak benne. Ez pontosan ugyanez a folyamat.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,607 seconds.