Dr. Michael Laitman

Élet egy fortyogó vulkánon

Kérdés:

Először volt egy földrengés Kínában, aztán egy síkvidéki katasztrófa, most mindenki arról beszél, hogy Izlandon kitört egy vulkán, és egész Európát befedte vulkánikus hamuval. Van egy olyan érzésünk, hogy beléptünk a globális katasztrófák területére. 

Válaszom:

Cunamik, földrengések, vulkánikus kitörések természetes jelenségek. Mindazonáltal, minden ami történik, az mind az emberektől függ,  vagy  inkább a Teremtővel való összhangunktól, vagy a természettel való egyensúlyúnktól. Miután egyre inkább egoisták leszünk, egyre inkább megszakítjuk az egyensúlyt a természet erőivel. Ezért érezzük a természet negatív befolyását bennünk és rajtunk.

Az erők spirituális kiegyensúlyozásának következménye, amit mi hozunk létre, ismeretlenek. Ellenkezésünket a természettel, a Teremtővel minden szintjén a természetnek(élettelen, növényi, állatiés beszélő) feltárjuk. Egy kitörés bárhol felléphet,  mert mi egy működő vulkánon ülünk.  A mi teljes bolygónk egy tűzgolyó, amit egy vékony földkéreg fed, egy fortyogó vulkán van benne.

Ezek az események szelíd figyelmeztetések arra a tényre, hogy nem gondozzuk az otthonunkat, a Földet .Az embereknek a természet erőit egyensúlyba kell hozniuk. A Kabbala tudománya megmutatja nekünk, hogyan kell ezt tenni.

Mindazonáltal jelenleg, az emberiség nem akarja felismerni, hogy minden ami történik, az saját tulajdonságaink következménye, és csak tőlünk függ.. Ha a természettel való kiegyensúlyozatlanságunk erősödik,  komolyabb problémák is felmerülhetnek.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.