Dr. Michael Laitman

Egy valódi spirituális edény

Kérdés:

Mi a valódi spirituális edény (Kli) ?

Válaszom:

Egy valódi Kli az egy vágy, amely kész a korrekcióra.  A feladatom, hogy megkülönböztessem, hogy a vágyam melyik részét tudom korrigálni az adakozás kedvéért, és mely részét nem tudom korrigálni, hanem egyszerűen csak korlátoznom kell.

Tételezzük fel, hogy adva van nekem egy vágy, és disztingválpk, 20%-t korrigálok az adakozás javára, és korlátoznom kell a maradék 80%-t, Sof-t készítve belőle, ami azt jelenti, hogy a Partzuf végét. Ez azt jelenti hogy korrigáltam az egész vágyat. Mindkét fajta vágy mindig jelen van, és rá kell jönnöm, hogy mit kezdek velük.

Mindazonáltal lehet, hogy a vágyak, amik felébrednek bennem, tisztátlanok. Ez azért van, mert a Fény , ami elér engem, nem elég ahhoz, hogy megvilágítsa az összes vágyamat és azok részleteit. Ezért a velem maradó vágyak nincsenek megkülönböztetve, és úgy hívják őket, hogy Hash, Mal, és Noga.

Ez olyan, mintha ködben lennék, és nem tudom megérinteni a vágyaim egy részét.  Csak mint Klipotot kell megkapnom őket, azért, hogy támogassam az életet bennük.  A saját gyengeségem és képtelenségem miat, hogy kijavíthassam őket. A vágyak, miket megkülönböztettem, úgy hívják „gyökér, lélek és test”. Ezek különböznek más vágyaktól, akiket gy hívnak „ruhák és vágyak” , amik úgy jelennek meg, mintha nem a saját valódi vágyaim lennének.

Később, nagyon a korrekció végén, a vágyak átfordulnak a saját valódi vágyaimba. Csatlakozni fog ahhoz, amit „ agy, csont erezet”-nek hívnak, és az én egyesített , spirituális edényem lesz belőle. Akkor látni fogom, hogy minden valóság bennem, ellenkezőleg, mint ahogy én látom a dolgokat manapság, ha úgy tűnik ez én vagyok, és a világ rajtam kívül van.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.